Den verdenskjente, kanadiske teatergruppen Cirque du Soleil kommer til Maspalomas

Den akrobatiske teatergruppen Cirque du Soleil skal ha forestillinger i Maspalomas på Gran Canaria fra juli av, og etablerer sitt eneste permanente sete i Europa der.

Cirque de Soleil opptrer i Maspalomas neste sommer.

Forestillingen som starter neste sommer heter Totem, og den første skal holdes i et stort telt ved messehallen Expomeloneras i Maspalomas 5. juli 2019.

Gruppen blir tolv uker i Maspalomas fra juli av, og billetter til forestillingene ligger allerede ute for salg.

Se traileren til Totem

Teatergruppen presenterte planene for kommende år på tirsdag i Expomeloneras sammen med presidenten for øyrådet, Antonio Morales, og representanter for kommunestyret i San Bartolomé de Tirajana kommune, skriver øyrådet på Gran Canaria i en pressemelding.

Kanariøyenes plassering mellom Europe, Afrika og America, klimaet og det faktum at det er et stort turistreisemål av høy kvalitet med mange hoteller og gode forbindelser er noen av faktorene som gjør at teatergruppen etablerer seg på Kanariøyene gjennom en avtale med Expomeloneras.

Cirque du Soleil hadde sin forrige opptreden på Gran Canaria i Gran Canaria Arena for fem år siden, og det var en stor suksess.

Gruppen ble grunnlagt i 1984 i Montreal av Gilles Ste-Croix og Guy Laliberté. Den er i dag verdens største teater- og underholdningsgruppe og har vunnet en lang rekke priser.

50 millioner forestillinger er gjennomført i 350 byer rundt omkring i verden.