Turister fristes med kanarisk natur, kultur og egenart

"Rundt jorden på 8 øyer" er navnet på en kampanje som kjøres nå, for å lokke turister som er interessert i variert natur, genuine kanariske tradisjoner og kultur til Kanariøyene.

Risco Caido, svært spesielle huler brukt av urfolket på Gran Canaria, og en Unesco verdensarv, er blant de mange spennende stedene man kan oppleve. Foto: Cabildo de Gran Canaria

Kampanjen henvender seg til reisende som er interessert i å oppdage og oppleve Kanariøyenes landskap og egenart, skriver Promotur, Kanariøyenes offisielle markedsføringsselskap for turisme, i en pressemelding.

På Kanariøyene vil du finne et stort mangfold.

Alt fra frodige jungler og unike strender til spor etter tapte sivilisasjoner, og flere hundre år gamle tradisjoner, blir det påpekt.

Målet med kampanjen er å nå turister som vurderer å reise til forskjellige eksotiske steder i vinter, og som vil se Kanariøyene som det beste alternativet fordi alt finnes på samme sted, det vil si på åtte øyer.

Det er andre runde av kampanjen som kjøres nå. Den første runden ble kun kjørt i Spania.

Nå kjøres den i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Italia, Storbritannia, Tyskland, Belgia, Irland, Frankrike, Nederland Sveits og Østerrike.

Videoer bli lagt ut på Facebook, Instagram og YouTube.

Målet er å nå 25 millioner mennesker i alle aldre og med mange forskjellige interesser.

Kampanjebudsjettet er på 830 000 euro.